Dresaj

Descrierea serviciilor de dresaj canin

Predresajul si socializareaK9 Team are o experienta de aprope 10 ani  in  dresajul cainilor de  companie  si cainilor  de serviciu  si sport.  Dresajul  este foarte important pentru cainele tau!  Pentru a deveni un bun companion, un prieten cu care sa iti petreci timpul liber intr-un mod relaxat, cainele tau are nevoie de educatie, de cei “7 ani de acasa”. Daca doresti fericirea cainelui tau, nu il lipsi de un dresaj adecvat!

Predresajul si socializarea

Predresajul si socializarea sunt primi pasi in educatia cainelui.Socializarea cu mediul inconjurator: animale, oameni, masini etc. Este una dintre cele mai importante etape din viata cainelui, lipsa socializarii poate da nastere unor probleme de comportament: teama pentru tot ce il inconjoara, teama se poate manifesta si prin agresivitate, fata de alte animale. Probleme ce mai tarziu sunt mult mai greu de rezolvat.

Predresajul va ajuta atat pe dumneavoastra cat si pe caine, sa puteti interactiona cu el la varste fragede si sa il pregatiti pentru urmatori pasi in dresaj, cainele avand deja notiuni elementare despre dresaj: obisnuirea cu lesa si zgarda, mers la pas, chemare, sezi, culcat si cele mai importante comenzi bravo si comanda de interdictie.

Program de lucru

Program dresaj
Luni-Vineri 7.00-22.00

Program alte servicii
Luni-Duminica

Program Petshop

Luni-Vineri 09.00-17.00

Date de contact K9 Team Club

Instructor
Alex Davidescu

Adresa
Romania, Bucuresti

Email
k9_alex@yahoo.com

Telefon
+4 0741 952 880
+4 0722 130 758

Locatie dresaj